Nosturipalvelut

Noudatamme toiminnassamme laatujärjestelmää, jolle myönnettiin vuonna 1997 SFS-EN ISO 9001 -standardin mukainen sertifikaatti. Sertifikaatti on ensimmäinen Skandinaviassa nostoalan yritykselle myönnetty ja se kattaa koko Pekkaniska Oy:n toiminnan.

Pekkaniska suunnittelee ja suorittaa raskaita nostoja ja erikoiskuljetuksia tarvittaessa kaikkialla maailmassa. Tyypillisiä työkohteita ovat muun muassa suurien teollisuuslaitosten rakentamis- ja kunnostustyöt, joissa liikuteltavien kappaleiden painot ovat jopa useita satoja tonneja.

Katso valikoimamme

Pekkaniska on nostoalan edelläkävijä omalla markkina-alueellaan ja voimakas panostus jatkuvaan teknisen kehityksen seuraamiseen sekä nostokaluston, että nostosuunnittelumenetelmien osalta takaa turvallisen, hallitun ja ammattitaitoisen nostosuorituksen vaikeimmissakin olosuhteissa.

Pekkaniskan nostotoiminta on sertifioitu ISO9001-laatusertifikaatilla, joka on ensimmäinen nostoalan yritykselle myönnetty ISO9001-sertifikaatti Skandinaviassa.

Pekkaniskan raskaissa nostoissa käyttämästä kalustosta on syytä mainita muun muassa 500-tonnin nostokapasiteetin omaava Liebherr LTM1500-8.1 pyöräalustainen hydraulipuominosturi sekä 1350-tonnia tarvittaessa nostava tela-alustainen ristikkopuominosturi Liebherr LR11350, jotka kumpikin ovat tyyppinsä vahvimpia nostureita Skandinaviassa, Venäjällä ja Baltian maissa.

Pekkaniskan nosturit töissä

Pekkaniskan 350t nosturi vaativassa nostotyössä. Tela-alustaisen koneen mahdollistama nosta ja aja -operointi hyvin havainnollistettuna.

Tutustu myös esitteemme sähköiseen versioon