Pekkaniska hakee IT-asiantuntijaa

Haemme vakituiseen työsuhteeseen pääkonttorillemme Vantaalle

IT-ASIANTUNTIJAA

Etsimme joukkoomme yrityksemme tietohallinnon ja järjestelmäkehityksen joka paikan höylää. Höylän vastuisiin kuuluu konsernimme olemassaolevien tietojärjestelmien ylläpito, kehitys ja tietojärjestelmien uudishankkeiden vetovastuussa toimiminen yhteistyössä järjestelmätoimittajiemme kanssa. IT-tiimimme on pieni, joten valittavan henkilön tulee olla valmis tekemään laaja-alaisesti ja avarakatseisesti erilaisia tietohallintoon ja järjestelmien kehitykseen liittyviä tehtäviä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen ei välttämättä edellytä sovelluskehitys- tai ohjelmointitaitoja, koska järjestelmämme ovat yhteistyökumppaniemme tekemiä, mutta perusymmärrys järjestelmien suunnittelusta ja määrittelystä on tarpeellinen.

Edellytämme:

- Aikaisempaa työkokemusta IT-projektien läpiviennistä ja yrityksen tietohallinnosta
- Joustavuutta ja itseohjautuvuutta
- Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kieltä

Arvostamme: 

- Kokemusta Nav / Navision - toiminnanohjausjärjestelmästä ja tietokannoista
- Kokemusta järjestelmien suunnittelusta ja määrittelystä
- Soveltuvaa koulutusta 

Tarjoamme: 

- Itsenäisen ja vastuullisen työn
- Mahdollisuuden ottaa osaa ja vaikuttaa alansa johtavan yrityksen kasvuun ja kehitykseen
- kilpailukykyiset edut ja mahdollisuuden ansaita lisätuloja kuntobonusjärjestelmämme puitteissa (ks. lisätietoa http://www.pekkaniska.com/tietoa-meista/kuntobonukset)

Pyydämme lähettämään kirjalliset hakemukset palkkatoiveineen 26.04.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@pekkaniska.com.